Hem Hem » Batterier » LADDARE » BIL/LASTBIL » Ctek CT5 Time To Go
Ctek CT5 Time To Go Ctek CT5 Time To Go

Ctek CT5 Time To Go

Ctek CT5 Time To Go
Artnr 40-161
899,00 SEK
I lager
1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(0/5)
Bli först med att betygsätta.

Ctek Time To Go talar om när batteriet är laddat.
BEHÅLL KONTROLLEN
Livet är underbart – och det är ännu bättre när du har kontroll över din egen tid. När du drömmer om friheten och de äventyr som ditt fordon kan erbjuda är batteriladdningen knappast det första du kommer att tänka på. Men realistiskt sett så är batteriladdningen det enklaste och mest tidsbesparande fordonsunderhållet du kan utföra. Med CTEK:s unika funktion TIME TO GO behåller du kontrollen och kan planera din dag eftersom den återstående laddningstiden kan förutses med stor precision.

MAXIMERA BATTERIETS PRESTANDA
CT5 TIME TO GO är baserad på svensk ingenjörskonst och erbjuder maximerad livslängd och prestanda för alla fordonsbatterier på 12 V. Du kan se till att ditt batteri alltid är i gott skick, även på vintern, och du kan till och med rekonditionera ett urladdat batteri om du råkar lämna det obevakat. CT5 TIME TO GO är lättanvänd och helautomatisk – tekniken övervakar batteriet och vidtar de åtgärder som behövs för att sköta om just ditt batteri.

FULL KONTROLL ÖVER LADDNINGSTIDEN
CT5 TIME TO GO är den enda laddaren på marknaden som kan meddela dig när batteriet är redo för användning. En rad LED-lampor indikerar de olika laddningsfaserna och hur lång tid det tar innan batteriet är tillräckligt laddat. Det finns dessutom indikatorer som meddelar när det är säkert utföra ett startförsök (TRY) och när batteriet är tillräckligt laddat för att åka iväg (GO). Denna information ges bara som praktisk vägledning – det är helt säkert att lämna laddaren CT5 TIME TO GO ansluten 24 timmar per dygn, året runt.

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

JURW6
Kod från Captcha-bild:

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Andra varor från samma varugrupp

Laddare12 volt automatiskLaddström 5 Ampere8-...
849,00 SEK
Lägg till i ÖNSKELISTA
Art nr. MXS5.0
Minn Kota Endura C2 är en storsäljande motor ...
1995,00 SEK
Lägg till i ÖNSKELISTA
Art nr. C230
The MXTS 40 is essential equipment that is su...
7495,00 SEK
Lägg till i ÖNSKELISTA
Art nr. MXTS40
MXS 25Laddare12 volt automatiskLaddström 25 A...
2890,00 SEK
Lägg till i ÖNSKELISTA
Art nr. MXS25