Cylinderkit Airsal Sport 50cc - TMS, Minarelli AM, CPI

Cylinderkit Airsal Sport 50cc - TMS, Minarelli AM, CPI

Art. Nr.: AS16492
Lagerstatus: Finns i lager
Leveransstatus: Normalt 1-5 dagar

1 495 kr
Varav moms: 299 kr

50cc Sport från Airsal. Med denna erbjuder Airsal ett prisvärt 50cc sport cylinderkit av aluminium i högsta kvalitet. Alla nödvändiga delar ingår för montering, packningssats, kolv, kolvringar, etc. 50cc Sport motsvarar exakt designen för 50cc M-Racing och dessutom har den ett stort 2-delat utblås. Skillnaden är i standard kolven och kompressionsförhållande. Kolven till 50cc Sport har utformats tillsammans med Sport topplocket för ett reducerat kompressionsförhållande. Kolven är försedd med en kolvring vilket minskar friktionsförluster och ger därmed mycket god prestanda. Det spanska märket med sina aluminiumcylindrar designade med extremt hårdförkromat cylinderlopp, som har betydligt bättre värmeavledning än gjutjärn . Detta innebär att cylindern är mindre utsatt för slitage och kolvproblem på grund av för hög temperatur.

Prestandamässigt är 50cc Sporter på samma nivå som 50cc sportcylindrar från tex Malossi och Polini. Men prestanda ökning med ca 2HP över original, trots 50cc är den dock inte helt trafik laglig.

Levereras med topplock.

Speciellt för Minarelli motorer som används på CPI och TMS maskiner, designade av Airsal. Cylinderns skruvfästen skiljer sig ifrån en standard Minarelli AM cylinder.